Και όμως! Υπάρχει ένα διακοσμητικό που θα κάνει τον χώρο σου να δείχνει διπλός!

Η διακόσμηση των μικρών χώρων αποτελεί πραγματική πρόκληση. Είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν υπάρχει λιγοστό φυσικό φως και χαμηλά ταβάνια ή λίγα αρχιτεκτονικά στοιχεία (πράγμα συνηθισμένο στα σύγχρονα διαμερίσματα).

Οι χώροι και τα σημεία που δείχνουν μικροί και σκοτεινοί είναι συχνό φαινόμενο στις σύγχρονες ζωές μας, αλλά υπάρχει ένα εύκολο τέχνασμα για να φανούν μεγαλύτεροι και φωτεινότεροι: μεγάλοι ολόσωμοι καθρέφτες δαπέδου!

Οι καθρέφτες όλων των μεγεθών και σχημάτων δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως ο χώρος είναι μεγαλύτερος, αλλά τίποτα δεν είναι πιο αποτελεσματικό στον οπτικό διπλασιασμό του μεγέθους ενός χώρου, όπως οι μεγάλοι καθρέπτες δαπέδου.

Ο καθρέπτης είναι το no 1  αξεσουάρ που χρειάζεται ένας μικρός χώρος! Τοποθετήστε καθρέφτες στο σαλόνι, στην είσοδο ή σε μικρές γωνίες. Οι καθρέπτες όπως και το γυαλί πρέπει να χρησιμοποιούνται και στα αξεσουάρ.

Διαλέξτε ένα γυάλινο τραπεζάκι για το σαλόνι σας, το γυαλί ως διάτρητο υλικό δεν σταματάει το μάτι. Συνδυάστε με μεταλλικά σκαμπό και μεταλλικά διακοσμητικά καθώς το μέταλλο, σαν υλικό, αντανακλά τον χώρο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *