Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των γυάλινων επιφανειών καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σχετικές με την τοποθέτηση, κατασκευή και επισκευή προϊόντων με βάση το γυαλί, όπως τζάμια, κρύσταλλα, καθρέπτες & βιτρώ.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Όλες οι κατασκευές μας δημιουργούνται εξατομικευμένα, με φαντασία και μεράκι. Η αγάπη μας για τη δουλειά μας είναι η εγγύηση των υπηρεσιών μας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να δημιουργήσει γυάλινες κατασκευές από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες υψηλής αισθητικής και design, αλλά και λειτουργικές.

Επιλέξτε από την τεράστια γκάμα προϊόντων μας και ζητήστε τις διαστάσεις που θέλετε καθώς όλες οι κατασκευές μας δημιουργούνται βάση των δικών σας αναγκών.

Ποιοτικές κατασκευές από τζάμια – κρύσταλλα – καθρέπτες για την κατασκευή και την διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων.